Mit jelent a felhőalapú szolgáltatás nálunk ?

A „felhő” a szervezeten kívül üzemeltetett internetes informatikai szolgáltatások barátságosabb elnevezése.

Sok, naponta használt szolgáltatás része a felhőnek – a webes levelezéstől kezdve a mobil bankolásig és az online fotótárakig minden.

Mivel ez az infrastruktúra online, más szóval „a felhőben” található, gyakorlatilag bárhonnan elérhető – számítógépről, táblagépről, okostelefonról vagy más, internetkapcsolattal rendelkező eszközről.

A szolgáltatás részünkről abban valósul meg hogy a közismert adatmegosztókkal szemben nállunk nincs adatkorlát vagy tényleges adatvesztés a harmadik fél mivoltából kiindulva. Ezért nem használunk olyan adatmegosztó platformot ami valamilyen formában akadályozná azt a minőséget amit mi képviselünk. ( pl: Google Drive )

A mi adatmegosztónk itt nálunk van üzemeltetve ami a nap bármely napszakában elérhető !

A mi felhő alapú adatmegosztói rendszerünkbe egy egyedi bejelentetési felhasználóval ( általában a megrendelő neve ) és egy jelszóval tud belépni. Ilyen belépést minden megrendelő vagy minden kissebb megkeresések külön kapnak az esküvőktől a iskolák tabló fotózásáig osztályokra lebontva.

Bejelentkeési oldal nem teljes mértékben publikus.Ugyanis az biztonsági rést jelent.Ezért a bejelentkezési oldal elküldése e-mail -ben történik.